ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα είχε η κόρη γνωστού Περιφερειάρχη

Τροχαίο ατύχημα είχε η κόρη γνωστού Περιφερειάρχη

Στο κεφάλι τραυματίστηκε η πολιτευτής Εύη Τατούλη, σε τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε το απόγευμα, Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, η Εύη Τατούλη, πήρε εξιτήριο από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, σήμερα Σάββατο. Στο νοσοκομείο την επισκέφθηκε και ο πατέρας της Πέτρος Τατούλης, περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε άλλο ένα άτομο το οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί εκείνη την ώρα στο όχημα της Εύης Τατούλη. Ο δεύτερος τραυματίας βγήκε επίσης από το νοσοκομείο και είναι καλά.

Η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη μετά την παρουσία της στη «Γιορτή του ψαρά» στον Τυρό, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου ,κατευθύνθηκε στο χωριό Πραγματευτής της Νότιας Κυνουρίας, για να παραστεί στο εκεί πανηγύρι.

Ωστόσο, λίγο πριν φθάσει στον προορισμό της, το όχημα στο οποίο επέβαινε η πολιτευτής Αρκαδίας σταμάτησε στα δεξιά του δρόμου σε ένα πλάτωμα, για να επιβιβαστεί σε αυτό άλλο άτομο, έχοντας τα φώτα στάθμευσης να αναβοσβήνουν.

Στο χρόνο που μεσολάβησε κατά την επιβίβαση του τρίτου ατόμου στο όχημα της Εύης Τατούλη, από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεωνίδιο-Τυρό ένα άλλο όχημα που οδηγούσε μία κοπέλα ξέφυγε από την πορεία του, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια και έπεσε με ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός η κα. Τατούλη.