ΕΛΛΑΔΑ

Κορκίδης: Να μη χαθεί αξιόλογο έμψυχο δυναμικό από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια

Κορκίδης: Να μη χαθεί αξιόλογο έμψυχο δυναμικό από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια
«Να υπάρξουν συνεργίες μεταξύ των νέων και των παλαιών ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για να μη χαθεί αξιόλογο έμψυχο δυναμικό με εμπειρία και τεχνογνωσία».Αυτό ευχήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης σε σημερινή δήλωσή του για τους εργαζόμενους στα ιδιωτικά κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Συγκεκριμένα η δήλωση έχει ως εξής:

«Ανεξάρτητα με το πως θα διαμορφωθεί το τηλεοπτικό σκηνικό στα ιδιωτικά ΜΜΕ, το επόμενο χρονικό διάστημα, η ΕΣΕΕ, το ΕΒΕΠ και εγώ προσωπικά, οφείλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς, σε όλα τα κανάλια, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την φιλοξενία σας και την ανάδειξη των σοβαρών θεμάτων του ελληνικού εμπορίου και της επιχειρηματικότητας. Αναμφισβήτητα μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να σας στηρίξουμε και εμείς με όσες δυνατότητες διαθέτουμε.

Ελπίζω να μην ξαναδούμε το "μαύρο" της ΕΡΤ και τον εφιάλτη της ανεργίας για τους 4.800 εργαζόμενους στους δημοφιλείς ιδιωτικούς σταθμούς που δεν αδειοδοτήθηκαν. Εύχομαι να υπάρξουν συνεργίες μεταξύ των νέων και των παλαιών ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για να μη χαθεί αξιόλογο έμψυχο δυναμικό με εμπειρία και τεχνογνωσία.Σας ευχαριστούμε πολύ, όλους για όλα!»

Σχετικές ειδήσεις