ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2016: Φρούριο η Θεσσαλονίκη- Επί ποδός 4.000 Αστυνομικοί

ΔΕΘ 2016: Φρούριο η Θεσσαλονίκη-  Επί ποδός 4.000 Αστυνομικοί

Περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί από υπηρεσίες όπως, ΜΑΤ,ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ, αντιτρομοκρατική, ασφάλεια,τροχαία, ΕΚΑΜ και με τη συνδρομή ελικοπτέρων της ΕΛ.ΑΣ. θα συμμετέχουν στη μεγάλη επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή τυχόν επεισοδίων.

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα τεθούν και φέτος σε εφαρμογή από το Σάββατο 10/9 στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 81ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ότι από το πρωί της Παρασκευής 10/9 και μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας 12/9 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της πόλης, ενώ δεν θα επιτρέπεται ούτε και η στάση - στάθμευση, ενώ από τις δύο το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι να ολοκληρωθούν τα συλλαλητήρια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από ανατολικά προς δυτικά, μέσω των οδών Κατσιμίδη - Περιφερειακής οδού - Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιάδος και από δυτικά προς ανατολικά από τις οδούς 26ης Οκτωβρίου - Λαγκαδά και της Περιφερειακής, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου.

Σχετικές ειδήσεις