ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Καλλιθέα: Αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ 33χρονο γείτονά του

Φονικό στην Καλλιθέα: Αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ 33χρονο γείτονά του

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο διαπληκτισμός δύο ανδρών σε πολυκατοικία, στην οδό Ιφιγενείας 21-23, στην Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής (09/09).

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν ένας 30χρονος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 33χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία.

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ο ειδικός φρουρός ειδοποίησε τις Αρχές για να παρέμβουν, ώστε ο 33χρονος ομογενής να χαμηλώσει τη μουσική.

Η λογομαχία τους, ωστόσο, κορυφώθηκε την Παρασκευή και ο δράστης αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ο δράστης επισκέφτηκε το θύμα του στο διαμέρισμά του. Εκεί οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας από το Καζακστάν επιτέθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό, ο οποίος με τη σειρά του, του επιτέθηκε.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε τον ομογενή, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στον πρώτο όροφο.

Ο 30χρονος αστυνομικός συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έφερε τραύματα από τα χτυπήματα του ομογενή.

2588022

Το θύμα ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του

Πολύ τακτικά ο άνδρας ξυλοφόρτωνε την γυναίκα του, με τις φωνές και τις εκκλήσεις της για βοήθεια να ξεσηκώνουν τη γειτονιά, αναφέρουν μάρτυρες του φρικτού εγκλήματος.

«Βοήθεια με χτυπάει» φέρεται να ούρλιαζε διαρκώς η νεαρή γυναίκα, ενώ όπως λέει γείτονας, όποιος έκανε παρατήρηση στο 33χρονο ομογενή, δεχόταν ύβρεις και απειλές από εκείνον.

Όταν το ζευγάρι ήταν... αγαπημένο το γιόρταζαν μέχρι το πρωί με τη μουσική στη διαπασών. Ο 33χρονος ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες και είχε επιθετική συμπεριφορά.

Σχετικές ειδήσεις