ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ατέλειωτες ουρές για μια σακούλα τρόφιμα!

Πάτρα: Ατέλειωτες ουρές για μια σακούλα τρόφιμα!
Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν από το πρωί έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα προκειμένου να προμηθευτούν μία σακούλα με λίγα φρούτα ή λαχανικά.

Δεν έχει τέλος η εξαθλίωση στην οποία υποβάλλονται οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας της ασκούμενης πολιτικής των μνημονίων. Εξαθλίωση που σήμερα έγινε εμφανής μα τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με χιλιάδες ανθρώπους να έχουν στηθεί επί ώρες στην ουρά για τη διανομή τροφίμων αλλά και άλλων ειδών όπως απορρυπαντικών.

Πρόκειται για έξι χιλιάδες οικογένειες τη αχαΐκής πρωτεύουσας, που είναι δικαιούχοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή θα επαναληφθεί επίσης την επόμενη Δευτέρα (19/09/2016) και την Τρίτη (20/09/2016) από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Οι δικαιούχοι, προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα την ημέρα της διανομής, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση καθώς και την ταυτότητά τους.

Και ενώ οι πολίτες περιμένουν στις ουρές για … ελεημοσύνη, η κυβέρνηση δηλώνει σε κάθε ευκαιρία ότι το 2016 είναι το έτος που η ελληνική οικονομία θα κάνει την στροφή από την ύφεση στην ανάπτυξη.

Δείτε πάνω στην photo gallery του Newsbomb.gr, τις εικόνες που δημοσίευσε το thebest.gr

Σχετικές ειδήσεις