ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική ειρωνία: Πρώην οδηγός αγώνων ο 47χρονος που σκοτώθηκε στο Ράλι ΔΕΘ

Τραγική ειρωνία: Πρώην οδηγός αγώνων ο 47χρονος που σκοτώθηκε στο Ράλι ΔΕΘ

Με τραγικό τρόπο διακόπηκε το 49ο Ράλι τηςΔΕΘ, όταν έχασε τη ζωή του ένας 47χρονος θεατής, ο οποίος μάλιστα ήταν παλαιός οδηγός σε ράλι.

Ο άτυχος βιβλιοπώλης Μιχάλης Τεξακαλίδης, από το Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, παρακολουθούσε την εξέλιξη της πρώτης ειδικής διαδρομής στο δρόμο Παλαιοχωρίου - Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες στεκόταν σε μη ενδεδειγμένη θέση, δίπλα από το κατάστρωμα του δρόμου και μάλιστα οι υπεύθυνοι του ράλι, φέρονται να τον είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένως να απομακρυνθεί από το σημείο.

Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις 10, το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το Νο 1 του ράλι, οδηγό τον 39χρονο Γιώργο Φιλιππίδη και συνοδηγό τον 51χρονο Λεωνίδα Μαχαίρα, εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τη διαδρομή και παρέσυρε τον άτυχο θεατή.

Ο 47χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο δυστύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός του αγωνιστικού οχήματος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πολυγύρου ενώ το Ράλι διακόπηκε και όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν σε αυτό, με την συνοδεία του Πλοηγού του αγώνα, επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να γίνει το απόγευμα και η ολοκλήρωση του Ράλι.

Παράλλα, έχει συλληφθεί για την τυπική διαδικασία ο οδηγός Γιώργος Φιλιππίδης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr.

Πηγή φωτογραφιών: voria.gr

Σχετικές ειδήσεις