ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός σε χασάπικο στη Θεσσαλονίκη: Τον «τσάκωσε» με άλλην και βγήκαν τα μαχαίρια

Χαμός σε χασάπικο στη Θεσσαλονίκη: Τον «τσάκωσε» με άλλην και βγήκαν τα μαχαίρια

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε γνωστό χασάπικο της συμπρωτεύουσας, όταν η επίσημη ερωμένη τσάκωσε με άλλην τον αγαπητικό της - χασάπης στο επάγγελμα - μέσα στο κρεοπωλείο.

Άτυχος ήταν ο άτακτος κρεοπώλης, που μάζεψε της χρονιάς του, όταν η επίσημη αγαπητικιά του μπούκαρε στο κατάστημα και τον έπιασε σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλη.

Λεπτομέρεια... ο κρεοπώλης ήταν και παντρεμένος!

Εκτός από τη σύζυγο, ο χασάπης είχε και μια σταθερή ερωμένη για αρκετά χρόνια, που της έλεγε ότι θα παρατήσει την γυναίκα του και θα ζήσουν μαζί τον έρωτά τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτακτος κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το κατάστημά του για να βρεθεί πιο κοντά με μία πελάτισσα, στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου.

Η μόνιμη ερωμένη όμως δεν είχε νέα του και έτσι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί.

Όταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.

Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να μην σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι. Όταν όμως η ερωμένη αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν εναντία στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες!

Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι.

Ένα από αυτά τα σπίτια που έμαθαν τι είχε συμβεί ήταν όμως και του χασάπη, ο οποίος είχε δεύτερο γύρο... μποξ με τη σύζυγό του.

Πηγή: alldaynews

Σχετικές ειδήσεις