ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση το στέλεχος της ΕΥΠ που αυτοπυροβολήθηκε στο Ελ. Βενιζέλος

Σε κρίσιμη κατάσταση το στέλεχος της ΕΥΠ που αυτοπυροβολήθηκε στο Ελ. Βενιζέλος

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το στέλεχος της ΕΥΠ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο που αυτοπυροβολήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10/2016).

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, πιθανόν πρόκειται για ατύχημα καθώς ο αστυνομικός φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε την ώρα που έβγαζε το υπηρεσιακό του πιστόλι, προκειμένου να καθίσει στο γραφείο του. Ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00, όταν και μπήκε στο γραφείο του για να αναλάβει την απογευματινή υπηρεσία. Την στιγμή που κάθισε στην καρέκλα και έβγαλε το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στην κοιλιά του.

Τον πυροβολισμό άκουσαν οι συνάδελφοί του που έσπευσαν στο γραφείο για να δουν τι έχει συμβεί και αντίκρισαν αιμόφυρτο τον προϊστάμενο τους στην καρέκλα του γραφείου του.

Αμέσως ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ, μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις έρευνες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο αποσπασμένος στην ΕΥΠ Αστυνομικός, έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις