ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Σοκ από την καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα σε μικρό παιδί

Χανιά: Σοκ από την καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα σε μικρό παιδί

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατήγγειλαν οι γονείς ενός μικρού παιδιού, στην Αστυνομία.

Το πολύ σοβαρό περιστατικό της επίθεσης κατά ενός μικρού παιδιού που τους καταγγέλθηκε από τους γονείς του, ερευνά η αστυνομία στα Χανιά, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν από δύο ημέρες κι ενώ το αγοράκι έκανε ποδήλατο κοντά στο χωριό Βατόλακκος, σταμάτησε μπροστά του ένα αυτοκίνητο και του έκλεισε το δρόμο.

chania3

Τότε, βγήκαν από το αυτοκίνητο δύο άτομα, τα οποία του επιτέθηκαν με ρόπαλα που όπως αναφέρει η μητέρα του αγοριού, τα είχαν ντύσει με σίδερο!

Ευτυχώς το αγοράκι κράτησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να ξεφύγει από την άλλη πλευρά του δρόμου ενώ συγκράτησε πρόσωπα και πινακίδες.

Αργότερα την ίδια ημέρα, η μητέρα σε νέα της ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι οι Αρχές συνέλαβαν τον ένα από τους δράστες, τον οποίο και αναγνώρισε ο γιος της, αν και αυτός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το περιστατικό.

chania2

Πάντως όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, το πρωτοφανές περιστατικό, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, καθώς δεν επιβεβαιώνεται η σύλληψη του ενός από τους δύο δράστες.

Σχετικές ειδήσεις