ΕΛΛΑΔΑ

ΟΓΑ: Την Πέμπτη (20/10) η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γ΄τριμήνου

ΟΓΑ: Την Πέμπτη (20/10) η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γ΄τριμήνου

Αύριο, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα Γ' τριμήνου 2016 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση Α21, μέσω του περιβάλλοντος taxisnet έως τις 23-09-2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Την ίδια ημέρα θα γίνει η πληρωμή των εκκρεμών αιτήσεων (A21) έτους 2016, καθώς και των προηγούμενων ετών, για τις οποίες προσκομίστηκαν δικαιολογητικά τουλάχιστον έως τις αρχές Αυγούστου 2016 και από τον έλεγχό τους προέκυψε ότι είναι πλήρη.

Σημειώνεται ότι αυτή η πληρωμή αφορά 716.975 δικαιούχους, ενώ η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 226.974.174,47 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η μεγαλύτερη, σε πλήθος δικαιούχων και δαπάνης, πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων που έγινε από το 2013 έως σήμερα.

Όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 23-09-2016 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr, στην ένδειξη Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΓΑ, ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τον λόγο μη πληρωμής τους, καθώς και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο υποκατάστημα).

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού.

Σχετικές ειδήσεις