ΕΛΛΑΔΑ

Ο παραμυθένιος γάμος στη Σαντορίνη εξελίχθηκε σε εφιάλτη!

Ο παραμυθένιος γάμος στη Σαντορίνη εξελίχθηκε σε εφιάλτη!

Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να πραγματοποιήσουν το γάμο τους στο πιο ερωτικό νησί των Κυκλάδων, τη Σαντορίνη. Ο Στίβεν και η Όλγα Κέρσο ήταν από τους «τυχερούς» που θα το κατάφερναν... όμως ο γάμος των 40.000 λιρών εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Μετά από μια υπέροχη γαμήλια τελετή στη Σαντορίνη με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, οι νεόνυμφοι, όπως περιγράφουν στη Mirror, θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μια υπερπολυτελή βίλα, όμως ανακάλυψαν ότι είχαν πέσει θύμα ληστείας, καθώς κάποιος είχε κλέψει την τσάντα με όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven. Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί. Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω», είπε η Όλγα.

Μάλιστα τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, είπαν πως η αστυνομία του νησιού εμφανίστηκε απρόθυμη να τους βοηθήσει με την έκδοση διαβατηρίου, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να πάνε μέχρι την Κρήτη στο βρετανικό προξενείο για να βγάλουν ένα προσωρινό.

Το ζευγάρι προσπαθεί να ξεχάσει τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Μόναχο, όπου εργάζεται ο Στίβεν.

Σχετικές ειδήσεις