ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας - Το μήνυμα της φίλης της που συγκινεί

Θλίψη στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας - Το μήνυμα της φίλης της που συγκινεί

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης θλίψης κηδεύτηκε σήμερα, Δευτέρα (24/10), η 18χρονη Μαρία Καρυώρη, η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή εξαιτίας ενός αγνώστου αιματώματος στον εγκέφαλο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και οι δικοί της άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς αυτός ο άγγελος έφυγε έτσι άδικα από αυτό τον κόσμο, στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών!

Η Μαρία είχε αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Πάτρας και ήταν φοιτήτρια στην Κρήτη.

Δεκάδες ήταν τα μηνύματα φίλων της που την αποχαιρετούσαν στη σελίδα της στο Facebook.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα της φίλης της Κικής Τζελάτη με την οποία εργάζονταν μαζί στην Ελούντα της Κρήτης.

«Υποσχέθηκα να αναρτήσω αυτή την φωτογραφία στο τέλος. Το τέλος ήρθε...κάποια όμως λείπει... Εν σώματι μόνο, διότι στις καρδιές μας και συγκεκριμένα στην δική μου θα είναι πάντα!!

Να με συγχωρέσεις μόνο μικρή μου διότι δεν κατάφερα να γυρίσουμε μαζί πίσω... έτσι όπως ήρθαμε... να με συγχωρέσεις που σήμερα δεν κατάφερα να είμαι δίπλα σου, σε αυτό που όλοι ονομάζουμε "τελευταίο ταξίδι"...Πιστεύω πως εκεί πάνω θα κάνεις πολλά!!

Δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί...αδυνατώ να το πιστέψω...Προτιμώ να κρατήσω στο μυαλό μου το μικρό αυτό κορίτσι με το Υπέροχο, Λαμπερό, Αληθινό και Μοναδικό χαμόγελο!!Θα σου πω μονάχα ένα "Τα Λέμε" μικρή μου Μαρία Καρυώρη....κάποια μέρα, που μόνον ο Κύριος γνωρίζει, θα βρεθούμε πάλι», έγραψε.

Σχετικές ειδήσεις