ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Αττική: Βίαζαν ανήλικο ενώ ήξεραν ότι ήταν φορείς του AIDS

Φρίκη στην Αττική: Βίαζαν ανήλικο ενώ ήξεραν ότι ήταν φορείς του AIDS

Ανατριχιαστικό είναι το πόρισμα από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση ενός 17χρονου Πακιστανού στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Οι τρεις άντρες, φερόμενοι ως δράστες του ανήλικου, είχαν συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου και σύμφωνα με τα στοιχεία βίασαν κατ’ εξακολούθηση των 17χρονο ξέροντας ότι είναι φορείς του AIDS.

Μετά την απαγωγή του ανήλικου, οι δράστες ζήτησαν το ποσό των 50.000 ευρώ από τον πατέρα του για να τον απελευθερώσουν. Όμως μετά από διαπραγματεύσεις δέχτηκαν το ποσό των 5.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο στη περιοχή του Μαρκόπουλου.

Μάλιστα οι δράστες είχαν καταγράψει με κινητό τηλέφωνο τις αποτρόπαιες πράξεις τους με τον βιασμό του ανήλικου, εκβιάζοντας τον πως τα βίντεο θα δημοσιευτούν στο διαδίκτυο αν εκείνος μιλούσε.

Ο ανήλικος Πακιστανός είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία τον Απρίλιο του 2016 και διέμενε και κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Κω, όταν και έγινε η αρπαγή του από τρεις ομοεθνείς του 30, 24 και 17 χρόνων στην προσπάθεια του να μεταβεί κρυφά στην Ελευσίνα. Οι τρεις φερόμενοι δράστες αφού τον έπιασαν τον κρατούσαν σε χωρίς την θέληση του στα Σπάτα.

Η απελευθέρωση του 17χρονου επετεύχθη και ύστερα από διαπραγματεύσεις μόλις ο πατέρας του κατέβαλε το ποσό των 5000 ευρώ σε τράπεζα του Πακιστάν. Ύστερα ο νεαρός Πακιστανός και με την συμβολή της αστυνομίας αναγνώρισε τους τρεις φερόμενους απαγωγείς και βιαστές του ενώ ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς για τον βιασμό.

Όλοι οι δράστες όπως αποδείχτηκε είναι φορείς του AIDS, ενώ δυο από αυτούς αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Από την άλλη μεριά ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης ομολόγησε την απαγωγή αλλά αρνήθηκε τον βιασμό κατηγορώντας τους άλλους δυο, ενώ ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη, αρπαγή, βιασμό, ληστεία, εκβίαση και παράβαση των νόμων περί όπλων και αλλοδαπών.

Σχετικές ειδήσεις