Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Ποτάμια οι δρόμοι από τη σφοδρή βροχόπτωση (video)

Newsbomb

Σφοδρή καταιγίδα έπληξε την πόλη των Ιωαννίνων μετά τις 01:00 , ξημερώματα Τετάρτης (9/11), με αποτέλεσμα από τις μεγάλες ποσότητες νερού, οι δρόμοι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατραπούν σε ποτάμια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην Δωδώνης, την κεντρική λεωφόρο της πόλης και στην παραλίμνια περιοχή, έξω από την πύλη του κάστρου επί της Διονυσίου Φιλοσόφου και στην οδό Γαριβάλδη, όπου και απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων από άνδρες της Τροχαίας Ιωαννίνων που έσπευσαν στην περιοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, από τις αστραπές σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου με τα συνεργεία της ΔΕΗ να εργάζονται για την αποκατάστασή τους.

Μεγάλα τα ύψη βροχής που καταγράφηκαν και εχθές σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στα Θεοδώριανα Άρτας το ύψος της βροχής έφτασε στα 98.8 χιλιοστά, στο Τρίστενο Ιωαννίνων στα 79.2 χιλιοστά, στο Μέτσοβο στα 68.4 χιλιοστά και στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων στα 64.2 χιλιοστά.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.