ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» στους δρόμους – Ποια σημεία να αποφύγετε

«Έμφραγμα» στους δρόμους – Ποια σημεία να αποφύγετε

Ειδήσεις για επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα – Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ,Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Αναλυτικά, πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην άνοδο της Εθνικής Οδού, Αθηνών – Λαμίας από Αθηνών έως Καλυφτάκη. Παρόμοια είναι η εικόνα που παρουσιάζει και η Εθνική Οδός στο ρεύμα καθόδου με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος της Αττικής Οδού έως την Αχαρνών.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» παρατηρείται στη Λ. Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη και στη Λ. Ηλιουπόλεως, ενώ παρόμοια εικόνα παρουσιάζει και η Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα ανόδου.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Υπενθυμίζεται, ότι όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη (15/11/2016) και αύριο, Τετάρτη (16/11) θα γίνονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο Αμερικανός Πρόεδρος, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα κλείνουν δρόμοι για να περάσει ο υψηλός επισκέπτης με τη συνοδεία του και θα ανοίγουν μετά από κάποιο διάστημα, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστή η χρονική στιγμή που θα συμβαίνει η κάθε παρέμβαση.

Το κέντρο της Αθήνας σήμερα και αύριο θα είναι απροσπέλαστο, ενώ ήδη έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις