ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτεχνείο 1973: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας

Πολυτεχνείο 1973: Ένταση στο κέντρο της Αθήνας

Ειδήσεις για Πολυτεχνείο: Επεισόδια και ένταση στην οδό Μπουμπουλίνας

«Βροχή» από πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκε λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11/2016) από ομάδα ατόμων συμβατικό όχημα της Ασφάλειας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Μπουμπουλίνας στο κέντρο της Αθήνας, κι ενώ κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο των 43 χρόνων από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που επέβαιναν στο όχημα διέφυγαν.

Σημειώνεται πως τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια, με πάνω από 5.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός για τις εκδηλώσεις σχετικά με το Πολυτεχνείο.

Τα μέτρα έχουν τεθεί σε ισχύ από την Τετάρτη και θα παραμείνουν σε ισχύ και σήμερα, Πέμπτη (17/11/2016), όταν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Η Τροχαία θα προχωρήσει και φέτος σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση στάθμευσης και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κυρίως στις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις και τις τελευταίες εξελίξεις για το Πολυτεχνείο

Σχετικές ειδήσεις