ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Αποκλεισμένο το κέντρο

Επέτειος Πολυτεχνείου: Χάος στους δρόμους της Αθήνας – Αποκλεισμένο το κέντρο

Ειδήσεις για Πολυτεχνείο 1973: Η... διαβολοβδομάδα για οδηγούς και επιβατικό κοινό στην Αθήνα συνεχίζεται – Ουρές ταλαιπωρίας στον Κηφισό – Προβλήματα στην παραλιακή – Τρόπους... διαφυγής αναζητούν οι εργαζόμενοι στο κέντρο

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκαλέσει οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το κέντρο της πρωτεύουσας είναι αποκλεισμένο, με τους οδηγούς να αναζητούν εναλλακτικές οδούς για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Πέρα από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το Πολυτεχνείο, από τις μεσημεριανές ώρες έκλεισαν: Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και οι παράλληλες και κάθετες σε αυτές.

Στις 15:00 το απόγευμα έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Μέγαρο Μουσικής ενώ στις 17:00 κατέβηκαν τα ρολά και σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό.

Όπως είναι λογικό, σημειώνονται τροποποιήσεις δρομολογίων Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ, εφόσον διέρχονται από το κέντρο της Αθήνας.

Για ακόμη μία φορά, τον μεγαλύτερο όγκο της κίνησης απορροφά ο Κηφισός, με την κάθοδο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από το ύψος της Φιλαδέλφειας μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Χαμηλές ταχύτητες και στην άνοδο του Κηφισού αλλά με την κατάσταση να βελτιώνεται σταδιακά.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οδηγοί που κινούνται σε Κηφισίας, Κατεχάκη, Μεσογείων στην κάθοδο, Βασ. Κωνσταντίνου, Αχαρνών.

Σχετικές ειδήσεις