ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Λακωνία: Πακιστανός επιτέθηκε σε 12χρονο κορίτσι

Σοκ στη Λακωνία: Πακιστανός επιτέθηκε σε 12χρονο κορίτσι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γλυκόβρυσης Λακωνίας, από την επίθεση ενός 26χρονου σε 12χρονο κορίτσι με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος της.

Ήταν απόγευμα Κυριακής (20/11) όταν ο 26χρονος, υπήκοος Πακιστάν, πλησίασε ένα 12χρονο κορίτσι στο προαύλιο του σχολείου του χωριού, την ώρα που εκείνο έπαιζε με άλλα παιδιά.

Όπως αναφέρει το apela.gr, ο άνδρας έδειξε ένα ερωτικά βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο στο κορίτσι και επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 26χρονος άρχισε να θωπεύει την 12χρονη στα γεννητικά της όργανα και άλλα σημεία του σώματός της.

Το κορίτσι του ξέφυγε και ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι με τη σειρά τους κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία. Η μικρή περιέγραψε τον δράστη στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν στη συνέχεια να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 26χρονος αναγνωρίστηκε από το θύμα του, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς όπως αποδείχθηκε διαμένει παράνομα στη χώρα και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη (22/11) στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις