ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση της εξαφανισμένης Έλενας - Είχαν τη σορό της μπροστά στα μάτια τους!

Τραγικό φινάλε στην υπόθεση της εξαφανισμένης Έλενας - Είχαν τη σορό της μπροστά στα μάτια τους!

Δυσάρεστο ήταν το φινάλε στην υπόθεση εξαφάνισης της 50χρονης Έλενας που αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της άτυχης Έλενας εντοπίστηκε στο νεκροτομείο του Πειραιά. Η αναγνώριση της σορού έγινε από δύο φίλες της Έλενας και μέσα από φωτογραφίες το απόγευμα της Πέμπτης (24/11/2016).

Η αναγνώριση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη καθώς έγινες μέσα από φωτογραφίες ωστόσο και οι δύο όταν είδαν τις φωτογραφίες απάντησαν καταφατικά στους αστυνομικούς στο εάν μπορεί να είναι η αγαπημένη τους φίλη αυτή που βλέπουν.

Αύριο, Παρασκευή (25/11) οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταβούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να επιβεβαιώσουν και από κοντά ότι πρόκειται για την Έλενα Ολντέρσντορφ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σορός, η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη, εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της γυναίκας από τους οικείους της.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η σορός έμεινε στα… αζήτητα για περίπου πέντε μήνες και αυτό διότι, άγνωστο πώς, οι υπεύθυνοι του νεκροτομείο δεν ειδοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες αναζητήσεων…

Σχετικές ειδήσεις