ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Οι πλημμύρες «έπνιξαν» τη Ζάκυνθο (pics)

Κακοκαιρία: Οι πλημμύρες «έπνιξαν» τη Ζάκυνθο (pics)

Ειδήσεις | Κακοκαιρία: Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι της Ζακύνθου, εξαιτίας των σφοδρών πλημμυρών που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας και πλήττουν το νησί.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr απίστευτες φωτογραφίες από τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο

Σε πολλές περιοχές, μάλιστα, τα προβλήματα είναι οξυμένα, όπως για παράδειγμα στο χωριό των Αμπελοκήπων, όπου η στάθμη του νερού έχει ανέβει σε πολύ υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να κλείσει, ύστερα από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου και της περιφερειακής ενότητας, η εθνική οδός Ζακύνθου – Κερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ένα μέτρο με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων.

Την ίδια στιγμή, σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ νωρίτερα την Κυριακή (27/11/2016) στους Αμπελοκήπους, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου χρειάστηκε, για να απεγκλωβίσει οικογένεια ημεδαπών ενώ πραγματοποίησε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε πλημμυρισμένους χώρους.

Τραγική κατάληξη είχαν, την ίδια στιγμή, οι έρευνες των Αρχών για τον 33χρονο που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου (26/11/2016) στη Ζάκυνθο

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας που έχουν σπεύσει στο νησί, βρήκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής τον άτυχο άνδρα νεκρό, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων απ' όπου είχε εντοπιστεί νωρίτερα το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει σε χαντάκι.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την κακοκαιρία

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον καιρό

Σχετικές ειδήσεις