ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Χιονίζει στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας

Κακοκαιρία: Χιονίζει στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας

«Με ελάχιστη χιονόπτωση σε υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασιες είναι το σκηνικό του καιρού, που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στα ορεινά των Τρικάλων και σε περιοχές, όπως το Περτούλι, Αγιόφυλλο, Μαλακάσι και Καστανία» αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο ίδιος προσθέτει πως δεν υπάρχουν μέχρι τώρα προβλήματα, καθώς τα 18 μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων βρίσκονται στους δρόμους ρίχνοντας αλάτι, ώστε να διεξάγεται χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία.

Όσον αφορά στο νομό Καρδίτσας, χιονίζει αυτή την ώρα σε όλο τον ορεινό όγκο, και οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος, προσθέτοντας πως το ύψος του χιονιού φτάνει στα 15 εκατοστά στον αυχένα Τυμπάνου και Αγίου Νικολάου. Πάντως, το οδικό δίκτυο είναι ανοικτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, καθώς τα μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας βρίσκονται σε επιφυλακή, ρίχνοντας αλάτι όπου χρειάζεται.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κακοκαιρία