ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Βόλο: Άστεγος διέρρηξε αυτοκίνητο για να μπει στη φυλακή

Σοκ στο Βόλο: Άστεγος διέρρηξε αυτοκίνητο για να μπει στη φυλακή

Συγκλονίζει η ιστορία ενός άστεγου άνδρα, που ήρθεστο φωςσήμερα Τετάρτη (30/11).

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ

Η φτώχεια οδήγησε έναν απελπισμένο άνεργο άνδρα στην απόπειρα κλοπής, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ένα ζεστό δωμάτιο και λίγη τροφή.

Ο 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης (29/11) έσπασε, χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, το τζάμι αυτοκινήτου το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Δεν απέσπασε κάτι από το αυτοκίνητο αλλά στις 03:00 τα ξημερώματα, πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εκεί, αποκάλυψε στους αστυνομικούς την πράξη του και τους ζήτησε να οδηγηθεί στη φυλακή προκειμένου να εξασφαλίσει στέγη και φαγητό, καθώς η κακοκαιρία «χτυπούσε» την περιοχή του Βόλου.

Ο 47χρονος είναι άστεγος και άνεργος, μετακινείται πολύ συχνά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπου διαμένει κατά διαστήματα, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για μικροκλοπές.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την ιστορία του 47χρονου κι έκαναν αυτοψία στο αυτοκίνητο, διαπιστώνοντας ότι τους έλεγε αλήθεια.

Όμως αν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Βόλου, εκείνος τον άφησε ελεύθερο επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά ενώ δεν έλειπε κάτι μέσα από το όχημα.

Σχετικές ειδήσεις