ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα 2016: Άνοιξε τις πύλες του το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στην Αλεξανδρούπολη

Χριστούγεννα 2016: Άνοιξε τις πύλες του το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στην Αλεξανδρούπολη

Αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού, υπόσχεται και φέτος το πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη, που άνοιξε χθες (4/12) τις πύλες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους φίλους.

Καθημερινά στο «σπιτάκι των ευχών», στο «εργαστήρι των ξωτικών», στο «σπίτι του Άγιου Βασίλη», που δημιουργήθηκαν από τη δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης, στο κέντρο της πόλης (πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας), οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν τη ζεστασιά των Άγιων Ημερών, σε μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Βόλτες με το καρουζέλ, παγοδρόμιο, παγωμένη τσουλήθρα, πληθώρα γλυκισμάτων και ζεστών ροφημάτων, δημιουργική απασχόληση των λιλιπούτειων επισκεπτών φτιάχνοντας πρωτότυπες κατασκευές, ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικες εικόνες, αλλά και ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, είναι μερικές μόνο από τις προγραμματισμένες δράσεις.

Τέλος, οι επισκέπτες του πάρκου των Χριστουγέννων θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στο κέντρο και την παραλία της πόλης ως επιβάτες στο βαγόνι του «Φαρούλη», του χριστουγεννιάτικου οχήματος που πλαισιώνει τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις.

Σχετικές ειδήσεις