ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου – ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος Γρηγορόπουλου – ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας

Ποιους δρόμους να αποφύγετε - Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 από πυρά αστυνομικού.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο από μαθητές και φοιτητικούς συλλόγους, με την αστυνομία να αποκλείει τις οδούς Αμαλίας, Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους.

Αποτέλεσμα, η κίνηση των οχημάτων να συσσωρευτεί στις άλλες κεντρικές λεωφόρους δημιουργώντας κυκλοφοριακά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν νέες πορείες από αντιεξουσιαστές, με την ΕΛΑΣ να λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στη λεωφόρο Κηφισίας καθώς επικρατεί συμφόρηση από το ύψος της αμερικανικής πρεσβείας μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου. Προβλήματα και στο ρεύμα καθόδου, από Ψυχικό μέχρι Αμπελοκήπους.

Χαμηλές ταχύτητες και στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, στην Πατησίων, τη Θηβών, την Αθηνών, την Ποσειδώνος και τη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα. Μποτιλιάρισμα από νωρίς το πρωί και στην Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια, λόγω πυρκαγιάς σε εργοστάσιο που βρίσκεται στη διασταύρωση με τον Κηφισό.

Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Αθηνών – Λαμίας και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σχετικές ειδήσεις