ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τα 3 παλικάρια

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη για τα 3 παλικάρια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Αλεξανδρούπολη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς οι τρεις φίλοι έχασαν τόσο άδοξα τη ζωή τους.

Οι 3 νεαροί άνδρες – ηλικίας 30 – 40 ετών -αγνοούνταν από το Σάββατο, με τα συγγενικά τους πρόσωπα να τους αναζητούν ειδοποιώντας παράλληλα τις Αρχές για τον εντοπισμό τους.

Έπειτα από αγωνιώδεις έρευνες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βυθισμένο στο ρέμα της Ειρήνης στο Μαΐστρο. Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν δυστυχώς και τα άψυχα σώματα των τριών παλικαριών.

Ως τώρα είναι άγνωστες οι συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία. Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι το όχημα έπεσε στο ρέμα -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- και οι άνδρες πέθαναν από πνιγμό, μιας και δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα τους.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι 3 άνδρες προσπάθησαν να σπάσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Φως στην τραγωδία αυτή αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο θάνατος των τριών φίλων έχει συγκλονίσει την Αλεξανδρούπολη ενώ ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο ρέμα.

Σχετικές ειδήσεις