ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτός θάνατος 35χρονου στα Ιωάννινα

Φρικτός θάνατος 35χρονου στα Ιωάννινα

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα έναν 35χρονο πατέρα ενός μικρού κοριτσιού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/12/2016) στα Ιωάννινα, όταν έτρεξε να βοηθήσει τη σύζυγό του, η οποία είχε τροχαίο ατύχημα, αλλά παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε!

Ο Σωτήρης Μανούσης, πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων, δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το φοβερό τροχαίο έγινε λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα, στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας.

Λίγο νωρίτερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η συνομήλικη σύζυγός του είχε ξεφύγει από την πορεία του, προφανώς εξαιτίας πάγου στο οδόστρωμα.

Η οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά υπέστη σοκ και έτσι τηλεφώνησε στον άνδρα της, για να πάει να τη βοηθήσει και να βγάλουν το όχημα από το σημείο όπου είχε καταλήξει.

Ο 35χρονος, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μαχητής Ιωαννίνων, έσπευσε στο σημείο και, αφού βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα του δεν είχε χτυπήσει, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο.

Όμως, την ώρα που περπατούσε, διερχόμενο φορτηγάκι (το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 35χρονος) εξετράπη της πορείας του και χτύπησε τον άτυχο πατέρα.

Ο Σωτήρης Μανούσης εκσφενδονίστηκε σε απόσταση οκτώ μέτρων.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία και το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έφτασαν γρήγορα και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με πέντε άντρες.

Σύμφωνα την «Espresso», για λίγα λεπτά, ο 35χρονος φέρεται ότι είχε τις αισθήσεις του και ανταποκρινόταν στους διασώστες του ΕΚΑΒ και στους πυροσβέστες, όμως τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.

Η κοινωνία των Ιωαννίνων έχει συγκλονιστεί από το χαμό του Σωτήρη Μανούση, που αφήνει ορφανό ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

Ο 35χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός λόγω και της πλούσιας ενασχόλησής του με τα κοινά και τον αθλητισμό.

Σχετικές ειδήσεις