ΕΛΛΑΔΑ

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει στο Taxisnet η υποβολή των αιτήσεων

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ανοίγει στο Taxisnet η υποβολή των αιτήσεων

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για την υποβολή των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

Η σχετική εφαρμογή στο Taxisnet αναμένεται να «ανοίξει» αμέσως μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης για το επίδομα θέρμανσης που θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

Το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής για τη βασική αλλαγή φέτος είναι η μεταφορά νομών από τις πιο «θερμές» στις πιο «ψυχρές» γεωγραφικές ζώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η πληρωμή της πρώτης δόσης προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να διαθέσει και για την περίοδο Οκτωβρίου 2016 -Απριλίου 2017 το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Ταυτόχρονα αποφάσισε να αλλάξει και ορισμένα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος προκειμένου να γίνει δικαιότερη κατανομή του διαθέσιμου ποσού των 105 εκατ. ευρώ.

Το γεγονός αυτό όμως σημαίνει ότι ο υπολογισμός του επιδόματος θέρμανσης θα πρέπει να γίνει από την αρχή πράγμα που σημαίνει καθυστερήσεις…

Σχετικές ειδήσεις