ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Νεκρός ο Σάκης Αγγελόπουλος – Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει το παιδί του

Θρήνος: Νεκρός ο Σάκης Αγγελόπουλος – Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει το παιδί του

Τραγικό θάνατο, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, βρήκε το απόγευμα της Πέμπτης (15/12/2016) ο 55χρονος ηλεκτρολόγος, Σάκης Αγγελόπουλος από τις Καρούτες, Ηλείας.

Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε από το φορτηγάκι του, ενώ εκτελούσε εργασίες στη Βύλιζα.

Τις τελευταίες ημέρες ο 55χρονος πήγαινε στα χωριά του νομού, προκειμένου να τοποθετήσει εορταστικό διάκοσμο σε πλατείες και δρόμους ενόψει των Χριστουγέννων. Κάποια απογεύματα, μάλιστα, έπαιρνε μαζί και τον 9χρονο γιο του. Ήταν η συντροφιά και ο μικρός «βοηθός» του, αφού το παιδί είχε αρχίσει να αγαπά τη δουλειά του πατέρα του.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στη Βύλιζα με το καλαθοφόρο όχημά του, προκειμένου να αντικαταστήσει κάποιες καμένες λάμπες στο χωριό. Σταμάτησε το φορτηγάκι, «έδεσε» το χειρόφρενο χωρίς να σβήσει τη μηχανή και αποβιβάστηκε από το όχημα για να ξεκινήσει τις εργασίες. Ο γιος του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews.com, ήθελε να μπει στο καλάθι, για να βοηθήσει τον πατέρα του, κι αυτός, δεν του χάλασε χατίρι. Όμως, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το φορτηγό άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα. Τόσο, ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος του χωριού που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο, προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο, καθώς ήταν πάνω το παιδί. Αυτό όμως ήταν αδύνατο. Ο πρόεδρος πήδησε και γλίτωσε. Προσπάθησε να πιάσει και τον άτυχο 55χρονο από το χέρι, να τον τραβήξει και να τον σώσει, αλλά τον παρέσυρε το ίδιο το όχημά του. «Πιάστηκε» στον πίσω άξονα και το αυτοκίνητο τον έσυρε μαζί του για 10-15 μέτρα, όπου το βαρύ όχημα σταμάτησε «ακυβέρνητο» στον τοίχο ισόγειου σπιτιού.

Πραγματογνώμονες στο σημείο

Την προανάκριση, για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα έχει αναλάβει το Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας. Ωστόσο, σήμερα, Παρασκευή (16/12) στο σημείο αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες, για να εξετάσουν το όχημα και να διαπιστώσουν τους λόγους για τους οποίους το όχημα «έφυγε» στην κατηφόρα, αν και το χειρόφρενο ήταν «δεμένο».

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Σμίλα.

Σχετικές ειδήσεις