ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Διαρρήκτες «ρήμαξαν» τα καταστήματα (pics)

Μυτιλήνη: Διαρρήκτες «ρήμαξαν» τα καταστήματα (pics)

Αναστάτωση επικρατεί στους καταστηματάρχες της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το lesvosreport.gr, οι δράστες έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ, ενώ έκλεψαν και τα χρήματα από τις ταμειακές μηχανές σε δυο ταβέρνες στην περιοχή της Επάνω Σκάλας .

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ εχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι αφρικανικής καταγωγής.

Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Δείτε τις φωτό στο gallery του newsbomb

Πηγή φωτό: lesvosreport.gr

Σχετικές ειδήσεις