ΕΛΛΑΔΑ

Ανασκόπηση 2016: Αυτές είναι οι ειδήσεις του Newsbomb.gr που διαβάσατε περισσότερο!

Ανασκόπηση 2016: Αυτές είναι οι ειδήσεις του Newsbomb.gr που διαβάσατε περισσότερο!

Το 2016 οδεύει πανηγυρικά προς το τέλος του και μαζί του μας αποχαιρετούν και τα γεγονότα που μας σημάδεψαν – Δείτε ποιες ειδήσεις διαβάσατε περισσότερο, εσείς οι αναγνώστες του Newsbomb.gr.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΙΚΣ

Αδιαμφισβήτητα η χρονιά που φεύγει ήταν μια χρονιά γεμάτη ειδήσεις. Φοβερές τρομοκρατικές επιθέσεις, αναταραχές στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό του πλανήτη, ένα αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, το Brexit, το προσφυγικό και οι θάνατοι διάσημων προσώπων προκάλεσαν σοκ.

Το 2016 ήταν για τους Έλληνες ακόμα μία χρονιά λιτότητας και αβεβαιότητας, αλλά και μεγάλων κοινωνικών γεγονότων που συγκλόνισαν την ελληνική κοινή γνώμη. Όπως θα δείτε στην ανασκόπηση του Newsbomb.gr για τα δημοφιλέστερα θέματα του 2016, όπως τα διαμορφώσατε εσείς, με τα εκατομμύρια κλικς που τους δώσατε, ο θάνατος του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και η έκβαση της δίκης για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Ανάμεσα όμως στα σοβαρά θέματα υπήρξαν και μερικά «ανάλαφρα», που σας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και σας προβλημάτισαν...

To Newsbomb.gr σάς παρουσιάζει τα πιο δημοφιλή θέματά του για το 2016:

15.Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Οι Έλληνες θα χαθούν εάν...

παισιοσ


«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς...», προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος κάποτε και η προφητεία αυτή φαίνεται ότι είναι πιο επίκαιρη από ποτέ τώρα που η χώρα μας γίνεται «μπαλάκι» στα συμφέροντα των δανειστών.

Διαβάστε την προφητεία ΕΔΩ.

14. Το βίντεο που συγκλόνισε τον πλανήτη: Προσφέρθηκε να τη βιάσουν ομαδικά για να σώσει το μικρό της

leopardali2

Καθηλωμένους στις οθόνες τους κράτησε εκατομμύρια τηλεθεατές ένα βίντεο της σειράς Planet Earth II του National Geographic που επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στις οθόνες μας, με τραγική πρωταγωνίστρια μία λεοπάρδαλη του χιονιού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

13. Πού βρισκόταν ο 21χρονος γιος της Πωλίνας όσο δεν έδινε σημεία ζωής

πολινα


Οι δραματικές ώρες που πέρασε η τραγουδίστρια Πωλίνα, όσο ο γιος της δεν έδινε σημεία ζωής τον Ιούνιο του 2016,σ συγκλόνισαν το κοινό που περίμενε με αγωνία την έκβαση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

12. 28η Οκτωβρίου: Ο τσολιάς της στρατιωτικής παρέλασης που «γονάτισε» το διαδίκτυο (pics)

Ο νεαρός Εύζωνας, ο λεγόμενος «δείκτης» της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Δείτε τη φωτογραφία ΕΔΩ.

11. Σοκ και φρίκη: Αυτές είναι οι πορνογραφικές φωτογραφίες που βρέθηκαν στην έπαυλη του Μάικλ Τζάκσον

μαικλ

Το φως της δημοσιότητας είδαν τον Ιούνιο τα σοκαριστικά, αλλά και φρικιαστικά ευρήματα της αστυνομίας, μετά την έρευνα που πραγματοποίησε στο περίφημο ράντσο «Neverland» του Μάικλ Τζάκσον, στην Καλιφόρνια. Οι εικόνες παιδικής πορνογραφίας, βασανισμού ζώων και παιδιών, γυναικείου bondage και σαδομαζοχιστικά εργαλεία σόκαραν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους αναγνώστες.

Δείτε τα ντοκουμέντα ΕΔΩ.

10. Αυτό είναι το βίντεο του σοκαριστικού ξυλοδαρμού της πασίγνωστης ηθοποιού από το φίλο της στη Μύκονο

λιντσει

Ο άγριος καυγάς της Λίντσεϊ Λόχαν και του Ρώσου συντρόφου της Egor Tarabasov στη Μύκονο έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Ο ξυλοδαρμός της ηθοποιού είναι το λιγότερο ντροπιαστικός.

Δείτε το ντουκουμέντο ΕΔΩ.

9. Συγκλονιστική αποκάλυψη: Άνοιξαν μετά από αιώνες τον τάφο του Χριστού

παναγιος

Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, επιστήμονες μετακίνησαν την μαρμάρινη πλάκα του Πανάγιου Τάφου, αποκαλύπτοντας, σε κλίμα δέους και ιερής κατάνυξης, την επιφάνεια στην οποία πιστεύεται ότι τοποθετήθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη σταύρωση.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες ΕΔΩ.

8. Επίσκεψη Ομπάμα: Ποια γυναίκα έκλεψε την καρδιά και το βλέμμα του Προέδρου των ΗΠΑ στο δείπνο

ομπαμα

Ποια είναι η όμορφη κυρία που γοήτευσε τον Αμερικανό Πρόεδρο στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη χώρα μας;

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

7. Πέθανε απρόσμενα στα 35 του χρόνια ηθοποιός της σειράς «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1

σθμμαθτ

Ο ηθοποιός Ανδρέας Σιδέρης που πρωταγωνιστούσε στην σειρά Συμμαθητές «έφυγε» στα 35 του χρόνια ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους θαυμαστές του.

Διαβάστε την είδηση ΕΔΩ.

6. Τα όργια της Τζολί σε σεξ κλαμπ: Έκανε στοματικό σε αγνώστους και ζητούσε από γυναίκες να...

jolie

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Χόλιγουντ, και όχι μόνο, οι «καυτές» αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες πριβέ σεξ κλαμπ, με τη συμμετοχή πολλών celebrities. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του Radaronline λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το διάσημο ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε ένα από αυτά τα πριβέ μηνιαία πάρτι του sex club «Snctm», στα οποία οι καλεσμένοι... οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

Διαβάστε την είδηση ΕΔΩ.

5. Το επεισόδιο υγείας του Θάνου Πλεύρη

thanosplevris

Η περιπέτεια που πέρασε ο 39χρονος πρώην βουλευτής, Θάνος Πλέυρης, συγκλόνισε το ελληνικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

4. Η ανακοίνωση των βάσεων 2016

πανελληνιες

Για ακόμα μία χρονιά οι τελειόφοιτοι των λυκείων και των ΕΠΑΛ πληροφορήθηκαν για τα αποτελέσματα των πανελληνίων και τις Βάσεις εισαγωγής 2016 από το κορυφαίο ειδησειογραφικό site της χώρας.

Δείτε όλα τα νέα για τις πανελλήνιες ΕΔΩ.

3. «Εγκαταλείψτε την Ελλάδα όσο πιο γρήγορα μπορείτε - Έρχεται η Δραχμή»

δραχμη

Την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να «πει στους εταίρους της, "πάμε πίσω στο εθνικό νόμισμα προσωρινά, διαγράψτε το χρέος μας άνευ όρων και θα εφαρμόσουμε ένα βιώσιμο πρόγραμμα ανάπτυξης"» εξέφρασε ο Γκάμπριελ Φέλμπερμαϊερ, διευθυντής του τμήματος εξωτερικής οικονομίας του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου IfO και προκάλεσε αναταραχή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

2. Εξέλιξη - «βόμβα» στην υπόθεση Γιακουμάκη: Δολοφόνησαν τον Βαγγέλη;

γιακοθμακςη

Η υπόθεση του θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη που απασχολεί την ελληνική κοινωνία από το 2015 εξακολουθεί να συγκλονίζει τους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

1. Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

παντελισ

Η είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 18 Φεβρουαρίου. Ακόμα και σήμερα 10 μήνες μετά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παντελής χάθηκε τόσο ξαφνικά, την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του που ψάχνουν απαντήσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό του σοκαριστικού θανάτου.

Σχετικές ειδήσεις