ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (10/01/2017) σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς, στην Κρήτη.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση καταδεικνύουν ότι ο 40χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, δέχθηκε άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο πρόσωπο με άγνωστο αντικείμενο, πιθανότατα λοστό, μπαστούνι ή μαγκούρα.

Οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το αυτοκίνητο του Εμμανουήλ, ο εντοπισμός του οποίου υπήρξε και η αφορμή για να βρεθεί η σορός του, αναφέρει το cretapost.gr.

Στο επίκεντρο των ερευνών, βρίσκονται όλοι εκείνοι οι οποίοι αποτελούσαν το περιβάλλον του στο Ηράκλειο, όπου και διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η μόνιμη κατοικία του ήταν στην Αθήνα, όπου ζούσε με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Εμμανουήλ να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο από τον τόπο που βρέθηκε το πτώμα του.

Σχετικές ειδήσεις