ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα ανοίξουν ούτε σήμερα Παρασκευή (13/01)

Καιρός - Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα ανοίξουν ούτε σήμερα Παρασκευή (13/01)

Ειδήσεις/κλειστά σχολεία: Εκτός σχολείου θα μείνουν και σήμερα Παρασκευή οι μαθητές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Το χιόνι που ακόμα δεν έχει λιώσει και οι χαμηλές θερμοκρασίες που φέρνουν παγετό, κρατούν κλειστά και σήμερα πολλά σχολεία στην Επικράτεια:

Δείτε τη σχετική λίστα:

Στην Αλόννησο, τη Σκόπελο, τη Σκιάθο,
μερικές από τις περιοχές της Ελλάδας που δέχτηκαν πολύ χιόνι με το πέρασμα του αντικυκλώνα «Αριάδνη», τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Το ίδιο θα συμβεί και με τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης.

Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία του Βόλου ενώ κλειστοί θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου. Κλειστά τα σχολεία και στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου.

Στον δήμο Τρικκαίων, τα σχολεία δεν θ' ανοίξουν ενώ οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν μόνο στην πόλη των Τρικάλων.

Κλειστά τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καλαμπάκας καθώς και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

Επίσης, ο δήμος Παύλου Μελά γνωστοποιεί ότι θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλα τα γυμνάσια του δήμου Βέροιας. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά στις σχολικές μονάδες όλων των λυκείων του δήμου.

Κλειστά όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό



Σχετικές ειδήσεις