ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (17/1) στο νομό Λάρισας

Καιρός: Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη (17/1) στο νομό Λάρισας

Καιρός: Ρευστότητα υπάρχει σχετικά με την λειτουργία των σχολείων στο νομό Λάρισας, καθώς διαπιστώνονται ορισμένα προβλήματα κυρίως στη θέρμανση μετά το πέρασμα του πρωτόγνωρου χιονιά που έπληξε την περιοχή.

Με βάση τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας ενημερώνει για τη λειτουργική κατάσταση των σχολικών μονάδων ανά Δήμο αλλά και ποια σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά για αύριο Τρίτη και ποια όχι.

Έτσι λοιπόν, ανοιχτά θα είναι αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία του δήμου Λάρισας, εκτός από τα 42ο Νηπιαγωγείο, 21ο Νηπιαγωγείο Λάρισας τα οποία θα είναι κλειστά μέχρι και την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω σοβαρών προβλημάτων.

Κλειστό θα είναι αύριο Τρίτη και το 39ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης.

Η προσέλευση όλων των μαθητών στα υπόλοιπα σχολεία που θα λειτουργήσουν κανονικά θα γίνει ως τις 09.00 π.μ

Ανοιχτά θα είναι επίσης όλα τα σχολεία του δήμου Ελασσόνας και Φαρσάλων.

Στους υπόλοιπους δήμους, κλειστά θα παραμείνουν τα εξής σχολεία: 1ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης.

Κλειστά θα παραμείνουν το Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας και το Δημοτικό Σχολείο Δήμητρας του δήμου Αγιάς.

Κλειστά για την Τρίτη θα είναι τα Δημοτικά Σχολεία Καλλιπεύκης και Αμπελακίων, το Νηπιαγωγείο Αμπελακίων καθώς επίσης και το Νηπιαγωγείο Μακρυχωρίου του δήμου Τεμπών.

Κλειστό θα είναι και το Δημοτικό Σχολείο Ομορφοχωρίου του δήμου Κιλελέρ, λόγω σοβαρών προβλημάτων στο σύστημα θέρμανσης.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον καιρό

Σχετικές ειδήσεις