ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος

Ένα νέο παιδί, μαθητής Λυκείου του νησιού μας, άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Ρόδου, καθώς βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου.

Πρόκειται για ένα μαθητή Λυκείου 17 μόλις ετών, κάτοικος Κοσκινού Ρόδου, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε πρόωρα, σήμερα λίγο μετά τις 4:15 τα ξημερώματα.

Ο 17χρονος που ήταν μαθητής της Β' Λυκείου στο Βενετόκλειο, οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο και επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με έναν ακόμα φίλο του που επίσης οδηγούσε μοτοποδήλατο. Τα δύο παιδιά κινούνταν με τα οχήματά τους επί της Ρόδου Λίνδου με κατεύθυνση τα Κοσκινού.

Στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού (περίπου 600 μέτρα από τα φανάρια του ΙΚΑ) κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, το όχημα του 17χρονου ανετράπη. Επειδή κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, ο 17χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Σηκώθηκε μόνος του από την άσφαλτο και προσπάθησε να τραβήξει στη συνέχεια το μοτοποδήλατό του και να το βάλει στην άκρη.

Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή στάθηκε μοιραία για τον ίδιο: Από την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο φίλος του που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο, την ώρα εκείνη στην Ρόδου - Λίνδου κινούνταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν συμπολίτη μας 28 ετών.

Ο οδηγός, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε με σφοδρότητα το σώμα του άτυχου 17χρονου, εκσφενδονίζοντάς το αρκετά μέτρα μακριά. Το ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε και έφθασε στο σημείο πολύ γρήγορα, μετέφερε τον άτυχο μαθητή στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς όλα πλέον ήταν αργά.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια χτύπησε στο διάζωμα και ανετράπη. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε αλλά συνελήφθη και κρατείται από την Τροχαία Ρόδου, μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες της νέας τραγωδίας που έχει βυθίσει και πάλι στο πένθος το νησί μας.

Η κηδεία του άτυχου 17χρονου θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 14:00 στο νεκροταφείο των Ταξιαρχών στη Ρόδο.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις