Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανατρέπει όλα τα δεδομένα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη! (vid)

Newsbomb

Καιρός:Χιονοπτώσεις, πρόσκαιρα πυκνές στα βόρεια και ανατολικά της χώρας, και πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, Σάκη Αρναούτογλου τα φαινόμενα από σήμερα το απόγευμα θα ενταθούν, με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν και στα πεδινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.

Τι θα συμβεί σε Θεσσαλονίκη και Αττική;

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού της ΕΡΤ3...

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε και βρίσκεται ήδη σε ισχύ, από σήμερα, Πέμπτη (26/01/17) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά και την Εύβοια, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Την Παρασκευή (27/01/17) σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Παγετός κατά τόπους ολικός θα σημειωθεί την Πέμπτη (26/01/2017) στα βόρεια και την Παρασκευή (27/01/2017) στα κεντρικά και τα βόρεια.

Για το νέο αυτό χιονιά που «χτυπά» από σήμερα, προειδοποιεί και ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1 διευκρίνισε πως το νέο κύμα κακοκαιρίας θα είναι σύντομο και δεν θα έχει καμία σχέση με την «Αριάδνη». Ωστόσο, τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι το τσουχτερό κρύο, ο παγετός, τα χιόνια και οι δυνατοί άνεμοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο από τo βράδυ της Πέμπτης έως και το βράδυ της Παρασκευής θα χιονίσει στις ανατολικές περιοχές της χώρας, δηλαδή στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και αργότερα στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ωστόσο, όπως ανέφερε, οι χιονοπτώσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού ΕΔΩ.