ΕΛΛΑΔΑ

Η Nestlé Ελλάς μέσω του nestelenoiazomai.gr στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η Nestlé Ελλάς μέσω του nestelenoiazomai.gr στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

10.000 γεύματα από την Nestlé Ελλάς και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε»

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2017. Η Nestlé Ελλάς συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της εορταστικής πρωτοβουλίας του nestlenoiazomai.gr η εταιρεία προσφέρει συνολικά 10.000 γεύματα μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η εως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 για κάθε Κουπόνι Επιβράβευσης που εκτύπωσαν τα μέλη του nestestlenoiazomai.gr, η Nestlé Ελλάς προσέφερε ένα γεύμα (βρεφικά, δημητριακά πρωινού Fitness, πουρές Maggi) μέσω του «Μπορούμε». Ο αριθμός των γευμάτων από τα Κουπόνια Επιβράβευσης που εκτυπώθηκαν καθ’ όλο το μήνα έφτασε τα 4.371. Η εταιρεία, με δική της πρωτοβουλία, διπλασίασε και στρογγυλοποίησε φτάνοντας στον τελικό αριθμό των 10.000 γευμάτων.

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, ιδρυτικό μέλος του Μπορούμε, δήλωσε σχετικά:

«Το Μπορούμε δημιουργήθηκε και υπάρχει για να φέρνει κοντά όλους αυτούς που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και φαγητό με όλους αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη στην Ελλάδα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με τη Nestlé και το πρόγραμμα Nestlé Νοιάζομαι, καθώς μέσω αυτού, η εταιρεία θα προσφέρει 10.000 γεύματα σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.»

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων Nestlé Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία αυτή αποτέλεσε μια ακόμα ενέργεια που κάνει πράξη την υπόσχεση της Nestlé για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή, δείχοντας παράλληλα ότι ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για την ελληνικη οικογένεια». Και συνέχισε τονίζοντας: «Με αρωγό το «Μπορούμε» καταφέραμε να ανακουφίσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη προσφέροντας 10.000 γεύματα. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις μας στηρίζοντας οικογένειες χαμηλού εισοδήματος».

Σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Νοιάzομαι»

Η Nestlé με σκοπό να επιβραβεύσει τους καταναλωτές της για την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα της δημιουργήσαμε το πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης «Νοιάzομαι».

Με το πρόγραμμα αυτό, τα εγγεγραμμένα μέλη του www.nestlenoiazomai.gr, έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώνουν πόντους επιβράβευσης και εξαργυρώνοντάς τους να δημιουργούν τα προσωπικά τους εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα που προτιμούν.

noiazomai blue 2016 1

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αγγελική Παπαδοπούλου, Nestlé Ελλάς, τηλ. 210 68 84 321

Ναταλία Καπούλα, Hill+Knowlton Strategies, τηλ. 210 62 81 809

Σχετικά με τη Nestlé

Το 1866 ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, με παρουσία σε 197 χώρες, λειτουργεί 442 εργοστάσια σε 86 χώρες και απασχολεί 339.000 εργαζόμενους.

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τρία εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί περίπου 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιούργησε περισσότερες από 500 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα, ενώ ανανέωσε τη δέσμευσή της για ακόμη 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020.

logo MPOROYME

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr

Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, καθώς και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, επισκεφθείτε το www.nestlenoiazomai.gr.