ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι - Πέθανε και ο πατέρας τον οποίο είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι

Έγκλημα στο Περιστέρι - Πέθανε και ο πατέρας τον οποίο είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Δευτέρα (06/02), ο 53χρονος άνδρας τον οποίο είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι, ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του, στο Περιστέρι.

Η φρίκη για την οικογένεια αλβανικής καταγωγής ξεκίνησε γύρω στις 02:30 όταν εισέβαλαν στο διαμέρισμά της, το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο όροφο κατοικίας στην οδό Ολύμπου 23, δύο κουκουλοφόροι και πυροβόλησαν τους γονείς μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Η 50χρονη μητέρα υπέκυψε λίγο μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο «Αττικόν» ενώ ο πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Δευτέρα.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικές καθώς όπως έγινε γνωστό, οι δράστες δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι το ζευγάρι ενώ τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον 27χρονο γιο τους στο πρόσωπο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Οι εισβολείς δεν πείραξαν την 17χρονη κόρη του ζευγαριού.

«Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει, ότι οι δύο κουκουλοφόροι που μπήκαν στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι, γνώριζαν τα θύματα».

«Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 53χρονου οικοδόμου και κυρίως σε συμπατριώτες του από την Αλβανία, (κατά τη διάρκεια της εισβολής φώναζαν στα Αλβανικά τα λεφτά, τα λεφτά) με τους οποίους είχε δουλέψει παλαιότερα. Το χρηματικό ποσό των περίπου 9.000 ευρώ, ήταν κρυμμένο στην κουζίνα κι έτσι δεν το βρήκαν οι δολοφόνοι, οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν ως κίνητρο τη ληστεία.

Υπάρχουν όμως ακόμα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση, όπως γιατί πυροβόλησαν το ζευγάρι στο κεφάλι, αλλά και πως μπήκαν στο σπίτι του τα ξημερώματα, αφού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα. Κάλυκες δεν βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας που σημαίνει είτε ότι τους μάζεψαν οι δράστες, είτε ότι πυροβόλησαν το ζευγάρι με περίστροφο».

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις αξιωματικού της ασφάλειας στο Newsbomb.gr για την εισβολή σε σπίτι στο Περιστέρι

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ




Σχετικές ειδήσεις