ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα στο Κορδελιό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επιχείρηση εξουδετέρωσης

Βόμβα στο Κορδελιό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επιχείρηση εξουδετέρωσης

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Κυριακή (12/2), λόγω της επιχείρησης αδρανοποίησης της παλαιάς βόμβας που βρέθηκε στο Κορδελιό, ανακοίνωσε η διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των τρεισήμισι τόνων, από τις 6 το πρωί της Κυριακής, έως τη λήξη των αστυνομικών μέτρων το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους εξής δρόμους:

- Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό(κόμβος Κ-1).

- Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών (κόμβος Λαχαναγοράς), μέχρι τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (αερογέφυρα Σταυρούπολης).

- Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από το ύψος της συμβολής της με την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Για τα οχήματα παντός τύπου, από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως την λήξη των αστυνομικών μέτρων το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευτεί η στάση - στάθμευση στους εξής δρόμους:

- Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης από το ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Κ-1).

- Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών (κόμβος Λαχαναγοράς), μέχρι την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (αερογέφυρα Σταυρούπολης).

- Στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από το ύψος της συμβολής της με την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

- Σε όλες τις οδούς που βρίσκονται εντός της ακτίνας των 1.900 μέτρων από το σημείο ανεύρεσης πυρομαχικών και περικλείονται από τον ακόλουθο οδικό άξονα - σημεία: οδός Αριστοτέλους (δήμου Ευόσμου) - Λεωφόρος Δενδροποτάμου - Κυκλικός Κόμβος ΚΤΕΛ «Μακεδονία» - Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης -Καλοχωρίου - Αυτ/μος ΑΘΕ (ύψος Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης) - Συμβολή οδών Πόντου & Μαγνησίας - Συμβολή εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Έδεσσας & παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς - δημοτικοί δρόμοι περιοχής ΕΛ.ΠΕ. - οδός Ορεστιάδος (δήμου Ευόσμου) - οδός Ρεθύμνου - οδός Παλλήνης - οδός Χανίων - οδός Φερενίκης - οδός Τραπεζούντος - Προέκταση οδού Μαιάνδρου - Περιφερειακή οδός - οδός Σμύρνης - οδός Μακεδονομάχων - οδός Τζαβέλλα - οδός Αριστοτέλους.

Κατά την διάρκεια των αστυνομικών μέτρων η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

- Από την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης προς την Εγνατία Οδό.

- Από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας προς την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς.

- Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και την περιφερειακή οδό προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (οδός Λαγκαδά).

- Από την οδό 26ης Οκτωβρίου προς την Λ. Δενδροποτάμου.

Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Σχετικές ειδήσεις