ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον σκελετό γυναίκας στο Ηράκλειο: Ανήκει στην έγκυο που εξαφανίστηκε πριν 16 χρόνια;

Θρίλερ με τον σκελετό γυναίκας στο Ηράκλειο: Ανήκει στην έγκυο που εξαφανίστηκε πριν 16 χρόνια;

Απαντήσεις στο μυστήριο σχετικά με την ταυτότητα του σκελετού που πριν από μερικές εβδομάδες ανακαλύφθηκε τυχαία στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι αναζητούν οι αρχές φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια και ερευνώντας υποθέσεις εξαφανίσεων γυναικών της τελευταίας 20ετίας.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται είναι και αυτή της εξαφάνισης της 20χρονης -τότε- Νατάσσας Σακαγιάννη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούλιο του 2001 ενώ είχε πάει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να επιβεβαιώσει την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η κοπέλα εθεάθη στο νοσοκομείο οπού περίμενε να κάνει εξετάσεις ενώ στη συνέχεια τα ίχνη της εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ... Η Νατάσα ήταν μητέρα δυο κοριτσιών 20 και 5 μηνών.

Από την ημέρα της εξαφάνισης της η οικογένεια της δεν έπαψε να την αναζητά ενώ η ανακάλυψη του σκελετού στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι προκάλεσε εύλογη αναταραχή. Μέλη της οικογένειας έχουν δώσει DNA κατά το παρελθόν ενώ μένει να διαπιστωθεί μέσα από τους εργαστηριακούς ελέγχους αν ο σκελετός ανήκει στην εξαφανισμένη εδώ και 16 χρόνια Νατάσα ...

Οι απαντήσεις αναμένονται με αγωνία καθώς σε περίπτωση ταύτισης η υπόθεση της εξαφάνισης θα πάρει άλλη τροπή ...

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις