Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο: Ο τραγικός πατέρας δεν πιστεύει τι έχει μόλις συμβεί

Newsbomb

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την ανείπωτη τραγωδία στο χώρο στάθμευσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, απαθανατίζονται σε βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο τράβηξε επιβάτης αυτοκινήτου που έτυχε να περνά από το αντίθετο ρεύμα λίγο αφότου η πόρσε έχει συγκρουστεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μια 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο «αγγελούδι» της. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος έχει βγει έντρομος από την τουαλέτα του πάρκινγκ και αδυνατεί να πιστέψει στα μάτια του. Σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει μόλις συμβεί και πώς καταστράφηκε τόσο άδικα η ζωή του μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Ό,τι έχει απομείνει από τα δύο αυτοκίνητα έχει τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ μαύροι καπνοί από την έκρηξη κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα...

Είχε προηγηθεί, δε, το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το πολυτελές αυτοκίνητο σπέρνει το θάνατο βγαίνοντας από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και πέφτοντας στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.