ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα στιλάτο Fitness Band Samsung Gear Fit2 (L), αξίας 199,90 ευρώ!

Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα στιλάτο Fitness Band Samsung Gear Fit2 (L), αξίας 199,90 ευρώ!

Θέλεις να παρακολουθείς τη φυσική σου κατάσταση, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι; Επειδή ο καιρός καλυτερεύει και εσύ προσπαθείς να βρεις τη φόρμα σου μέχρι το καλοκαίρι, που δεν είναι πια και τόσο μακριά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Newsbomb.gr σου κάνουν το καλύτερο δώρο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα από τις 2/3 μέχρι τις 8/3 και να κερδίσεις το απόλυτο gadget, ένα Fitness Band Samsung Gear Fit2 (L) αξίας 199,90 ευρώ!

Το κομψό και στιλάτο Fitness Band Samsung Gear Fit2 κάνει την καρδιά σου να χτυπάει ακόμα πιο δυνατά, αφού σε βοηθάει να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να είσαι πάντα σε φόρμα, καταγράφοντας τα βήματά σου, την απόσταση που διανύεις, τις θερμίδες που καις, αλλά και τον καρδιακό σου παλμό. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι είναι μόλις λίγους μήνες μακριά, οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να γυμνάζεσαι από σήμερα!

Επιπλέον, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, παρακολουθεί ακόμη και την ποιότητα του ύπνου σου. Διαθέτει Super AMOLED οθόνη αφής, με διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 3250 1GHz, χωρητικότητα 4GB και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί μέχρι πέντε ημέρες, με μια μόνο φόρτιση. Επιπλέον, με το Fitness Band Samsung Gear Fit2 μπορείς να έχεις ανά πάσα στιγμή στον καρπό σου όλες τις ειδοποιήσεις σου, όπως κλήσεις, e-mails, sms, social media αναρτήσεις, αγαπημένα αρχεία και τραγούδια. Έτσι, μπορείς να ελέγχεις τις υποχρεώσεις σου από οπουδήποτε και ταυτόχρονα να διασκεδάζεις!

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, στην καρδιά της τεχνολογίας, θα ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένες συσκευές και νέα smart gadgets, όπως wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες. Συσκευές που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες σου για επικοινωνία και ψυχαγωγία και διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Ρίξε μια ματιά και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Δες αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Fitness Band Samsung Gear Fit2 εδώ.