ΕΛΛΑΔΑ

Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Τη συνέχιση της συνεργασίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Σ.Σ.) και του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» επιβεβαίωσε η συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (08/03/2017) ο πρόεδρος του Ε.Σ.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, και η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η συνάντηση αυτή ήρθε να ενδυναμώσει το ήδη εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας και σχέσεων ανάμεσα στην κ. Βαρδινογιάννη και τον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη κοινών ενεργειών σε πανελλαδική κλίμακα, διαμέσου των περιφερειακών και τοπικών Τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί σε στοχευμένες ανθρωπιστικές δράσεις και παρεμβάσεις προς όφελος ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού, και ειδικότερα σε πεδία όπου το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» επιτελεί ένα ιδιαιτέρως δύσκολο έργο.

Οι ευαίσθητες ομάδες παιδιών, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες και ανίατες πολλές φορές ασθένειες, έχουν τη μεγάλη τύχη να έχουν στο πλευρό τους μια μοναδική προσωπικότητα, η οποία τα στηρίζει ηθικά, οικονομικά και ψυχικά, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και αγώνα για ζωή.

Επίσης, η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αναγνωρίζοντας την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και τη συνολικότερη και διαχρονική προσφορά του Οργανισμού προς την ελληνική κοινωνία, απένειμε τιμής ένεκεν τον τίτλο του Επιτίμου Μέλους του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» στον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ.

Σχετικές ειδήσεις