ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ξενοδοχείο γυμνιστών ψάχνει υπαλλήλους! Αυτός είναι ο «ροζ» όρος που θα κληθούν να υπογράψουν

Ρόδος: Ξενοδοχείο γυμνιστών ψάχνει υπαλλήλους! Αυτός είναι ο «ροζ» όρος που θα κληθούν να υπογράψουν

Αν υπάρχει εργασιακός παράδεισος σίγουρα είναι κρυμμένος… στη Ρόδο. Ξενοδοχείο γυμνιστώνζητά υπαλλήλους για την καλοκαιρινή σεζόν, στους οποίους μάλιστα θα προσφέρει υψηλούςμισθούς.

Σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε ρωσική ιστοσελίδα, ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο προσλαμβάνει προσωπικό για τη φετινή σεζόν με μισθούς που φτάνουν έως τα 1.300 ευρώ το μήνα.

Ωστόσο, στην αγγελία που δημοσιεύτηκε χθες, Τρίτη (14/03/2017) και μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του Διαδικτύου, αναφέρεται μία σημαντική προϋπόθεση για την πρόσληψη των υπαλλήλων: Το προσωπικό πρέπει να είναι αυστηρά ντυμένο και να μην έχει σεξουαλικές επαφές τους πελάτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το ξενοδοχείο ψάχνει για:

-Καμαριέρα με εργασιακή πείρα, στην οποία θα παρέχει δωρεάν διαμονή, πέντε γεύματα την ημέρα και μισθό 800 με 1.200 ευρώ (ανάλογα με την προϋπηρεσία).

-Τρεις σερβιτόρους με γνώση της αγγλικής γλώσσας., στους οποίους παρέχεται δωρεάν διαμονή και φαγητό, με μισθό έως και 1.200 ευρώ.

-Μία γυναίκα βοηθό στην κουζίνα, ένα άτομο για τη θέση του σεφ και έναν βοηθό σερβιτόρου για τη διανομή προϊόντων στους πελάτες.