ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Αυτή είναι η 10χρονη Βαλεντίνη - Τη σκότωσε ο πατέρας της ενώ κοιμόταν

Μεσσήνη: Αυτή είναι η 10χρονη Βαλεντίνη - Τη σκότωσε ο πατέρας της ενώ κοιμόταν

Στο χωριό της μητέρας της, την Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, θα ταφεί σήμερα, Δευτέρα (20/03/2017) η 10χρονη Βαλεντίνη που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, δευτερόλεπτα πριν εκείνος στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει, την περασμένη Παρασκευή (17/03/2017) στη Μεσσήνη.

https://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/778159/sygklonizoyn-oi-leptomereies-tis-diplis-oikogeneiakis-tragodias-sti-messini-vid

Στο μεταξύ, όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.

Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του.

Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε...

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, κ. Νίκου Κωτακίδη, το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν.

Γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του.

Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Σχετικές ειδήσεις