ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: Η Κωνσταντοπούλου μαζί με πλήθος εμπόδισαν πλειστηριασμούς (pics)

Χαμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: Η Κωνσταντοπούλου μαζί με πλήθος εμπόδισαν πλειστηριασμούς (pics)

Ένταση επικράτησε για ακόμα μια μέρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με το συγκεντρωμένο πλήθος να εμποδίζει άλλους 11 πλειστηριασμούς, που ήταν προγραμματισμένοι, με την απομάκρυνση των αρμόδιων συμβολαιογράφων.

Πιο συγκεκριμένα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», του ΕΠΑΜ, της Λαϊκής Ενότητας και της «Πλεύσης Ελευθερίας» με την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μπλόκαραν τις σημερινές διαδικασίες.

Το συγκεντρωμένο πλήθος άπλωσε πανό με συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και απέκλεισαν τις αίθουσες στις οποίες θα λειτουργούσαν οι συμβολαιογράφοι.

Μάλιστα όταν μια ομάδα συμβολαιογράφων κατάφερε να εισέλθει σε μια αίθουσα, εισέβαλαν μέλη των κινημάτων και των πολιτικών φορέων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς και μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησαν τις συζητήσεις προκειμένου να πείσουν τους συμβολαιογράφους να εγκαταλείψουν τα έδρανα.

Λίγη ώρα αργότερα και πάλι πήγε να δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα, όταν οι συγκεντρωμένοι εντόπισαν άλλη μια συμβολαιογράφο να κάθετε εντός δικαστικής αίθουσας. Με σύνθημα «έξω τα κοράκια» την απομάκρυναν από τους χώρους του Ειρηνοδικείου.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις