ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη: «Ένα θαύμα» περιμένουν οι δικοί του άνθρωποι

Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη: «Ένα θαύμα» περιμένουν οι δικοί του άνθρωποι

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»... Αυτό περιμένουν οι συγγενείς και οι φίλοι του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Η μάχη που δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός με τον καρκίνο στο δωμάτιο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» όπου νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες, είναι σκληρή και οι στενοί συγγενείς και φίλοι που βρίσκονται συνεχώς δίπλα του, ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε σημερινό της δημοσίευμα, τονίζοντας ότι οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Στάθης Ψάλτης, «αντιμετωπίζουν την κατάστασή του κυρίως με παρηγορητικό τρόπο, ώστε να μην πονάει, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο του καρκίνου».

Μάλιστα, σημειώνει η εφημερίδα, αρκετές στιγμές ο δημοφιλής κωμικός «πέφτει σε βύθιση, χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον» και γι΄αυτόν τον λόγο έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο οι επισκέψεις στο δωμάτιό του, στον 6ο όροφο του νοσοκομείου. «Δεν έχει νόημα πλέον να γίνεται "παρέλαση" θαυμαστών, φίλων και συναδέλφων του στο νοσοκομείο και μάλιστα τις βραδινές ώρες», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το οικείο περιβάλλον του καλλιτέχνη, τονίζοντας πως «στην περίπτωσή του δεν βοηθούν πλέον οι επαφές, αφού μάχη με τον καρκίνο είναι σκληρή και μόνο ένα θαύμα θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση...».

Σχετικές ειδήσεις