ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες – σοκ από την καραμπόλα με λεωφορείο γεμάτο μαθητές στην Εγνατία Οδό (pics)

Φωτογραφίες – σοκ από την καραμπόλα με λεωφορείο γεμάτο μαθητές στην Εγνατία Οδό (pics)

Ειδήσεις | Καραμπόλα: Απίστευτες φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (04/04/2017) στηνΕγνατία Οδό, στη δεύτερη σήραγγα του Μετσόβου κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το epirusgate.blogspot.gr, στο περιστατικό ενεπλάκη ένα λεωφορείο γεμάτο μαθητές της Γ’ Γυμνασίου που επέστρεφαν στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από την ολοκλήρωση της τετραήμερης εκδρομής τους στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 19:00, το λεωφορείο μπήκε στη δεύτερη σήραγγα του Μετσόβου. Ξαφνικά ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην άκρη του τούνελ και το κράσπεδο, ενώ με το λεωφορείο συγκρούστηκαν κι άλλα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Από την καραμπόλα, ευτυχώς, δεν υπήρξαν ούτε θύματα ούτε τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι οδηγοί, όλα τα οχήματα τη στιγμή που μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους, καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.

Στο τούνελ διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία στο ρεύμα της καθόδου και στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απομακρύνουν τα οχήματα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Πηγή φωτογραφιών: epirusgate.blogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις