ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Πάτρα: «Δράκος» στήνει καρτέρι σε μοναχικές κοπέλες

Τρόμος στην Πάτρα: «Δράκος» στήνει καρτέρι σε μοναχικές κοπέλες

Με αφίσα προειδοποιούν οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του «δράκου», ο οποίος στήνει καρτέρι σε συγκεκριμένο δρόμο της Πάτρας.

«Και σε ξέρουμε και σε ψάχνουμε»

Με αυτά τα λόγια, ομάδα νεαρών γυναικών προειδοποιεί όσες γυναίκες κινούνται στην περιοχή αλλά και τον «δράκο» που τις απειλεί, σε αφίσα που έχουν κολλήσει στην οδό Μανιακίου, στο κέντρο της Πάτρας.

patra drakos

Όπως σημειώνει το patrastimes.gr, σύμφωνα με όσα περιγράφουν στο κείμενό τους, η τελευταία επίθεση του «δράκου» έγινε στις 20 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα μία νεαρή ανέβαινε τα σκαλιά της οδού Μανιακίου, όταν πίσω της αντελήφθη την παρουσία ενός άνδρα. Άκουσε θόρυβο γιατί εκείνος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει. Κατάφερε να μπει σε κοντινή πολυκατοικία και σώθηκε… στο παρά ένα!

Δύο μήνες νωρίτερα η ίδια κοπέλα είχε τύχει θύμα επίθεσης από τον ίδιο άνδρα (προφανώς καραδοκεί στο σημείο και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα) ενώ πριν καιρό είχε επιτεθεί σε μία ακόμα γυναίκα.

Μάλιστα όπως επισημαίνουν τον έχουν εντοπίσει, αφού συνηθίζει και παρκάρει το αυτοκίνητό του στην γειτονιά προκειμένου πεζός να ασχοληθεί με το «κυνήγι» γυναικών.

Η συγκεκριμένη ομάδα γυναικών έβγαλε και αφίσα, στην οποία «στοχοποιεί» τον ύποπτο, τον «ενημερώνει» πως τον γνωρίζουν και πως… θα δράσουν ανάλογα!

Σχετικές ειδήσεις