ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ το πένθος στα Ανώγεια: Κηδεύτηκε ο 23χρονος Μανόλης - Φόβοι για βεντέτα

Βαρύ το πένθος στα Ανώγεια: Κηδεύτηκε ο 23χρονος Μανόλης - Φόβοι για βεντέτα

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό των Ανωγείων στο Ρέθυμνο, εξαιτίας του φονικού, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής με πρωταγωνιστές θείο και ανηψιό.

Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη, οι οποίοι με βαθιά οδύνη τον αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας (10/4/2017). Η εξόδιος ακολουθία εψάλη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Ανωγείων, ενώ λίγο μετά τις 5:00 ολοκληρώθηκε και η ταφή του αδικοχαμένου νεαρού.

Οι Ανωγειανοί μουδιασμένοι παρακολουθούν την τραγωδία που «χτύπησε» το χωριό τους, βιώνοντας τη δική τους Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς ένα 23χρονο παλικάρι έπεσε νεκρό από το όπλο συγγενή του, του ξαδέρφου του πατέρα του για τα… βοσκοτόπια.

Ωστόσο το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μια και τα σπίτια των «πρωταγωνιστών» του φονικού βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής το ένα με το άλλο.

Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή των Ανωγείων, τόσο για τη διεξαγωγή ερευνών για τον εντοπισμό του 54χρονου δράστη, που είναι πατέρας πέντε παιδιών, όσο και υπό το φόβο της «βεντέτας».

Πηγή: cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις