ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Ανατροπή σοκ στη δολοφονία του 23χρονου

Ανώγεια: Ανατροπή σοκ στη δολοφονία του 23χρονου

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, ο 52χρονος και ο 21χρονος γιος του, οι οποίοι συνελήφθησαν για την υπόθεση τηςδολοφονίας του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη, στα Ανώγεια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου που διαπράχθηκε στα Ανώγεια Μυλοποτάμου, πάνω σε καυγά για κτηματικές διαφορές.

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα δράστη, τον 54χρονο θείο του θύματος, σήμερα έγινε γνωστό τόσο από την Αστυνομία όσο και από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι συνελήφθησαν δύο άνδρες, οι οποίοι μάλιστα είναι πατέρας και γιος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (12/04) το πρωί, παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 54χρονος από τα Ανώγεια που όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι αυτός που έριξε τη θανάσιμη βολή στον Μανόλη Στρατάκη κατά τη διάρκεια λογομαχίας στα βοσκοτόπια στο Αόρι στα ορεινά του Ψηλορείτη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Η παράδοση έγινε όπως είχε συμφωνηθεί με τον δικηγόρο του σε αστυνομικό τμήμα περιοχής του Μυλοποτάμου.

Αφού μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου από τους αστυνομικούς συνοδευόμενος από τον αδερφό του και τον γιο του, στον φερόμενο ως δράστη ασκήθηκε από τις Αρχές δίωξη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ παράλληλα δίωξη ασκήθηκε και στον 21 χρόνων γιο του και ξάδερφο του νεκρού, δεδομένου ότι οι αρχές μετά από έρευνα στον τόπο του εγκλήματος περισυνέλεξαν κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος από διάφορα όπλα.

Πατέρας και γιος, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου δυο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο στις 11 το πρωί ενώπιον του ανακριτή και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν οι δράστες της ανθρωποκτονίας του 23χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα τη περασμένη Κυριακή, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν, οι δράστες της ανθρωποκτονίας 23χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 9 Απριλίου 2017 στο Ρέθυμνο (σχετ. Δελτίο Τύπου 10.04.2017).

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 54 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (12.04.2017) το πρωί στο Ρέθυμνο, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων του κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι δράστες κατηγορούνται ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ανωγείων, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 23χρονο για μεταξύ τους διαφορές, πυροβόλησαν εναντίον του με αγνώστου τύπου πυροβόλα όπλα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.»

Σχετικές ειδήσεις